marți, 21 februarie 2012

CONFRUNTAȚI CU DATA NAȘTERII



Verificați!

Fiecare cifră are o semnificație aparte și o vibrație proprie, care ne influențează în mod subtil personalitatea și viața.

Veți afla ce tendințe vă imprimă cifra zilei în care v-ați născut...

1. Liderii
Personalitate: Fire puternică
și independentă. Spirit de inițiativă și organizare, calități de lider. Gândire rapidă și foarte inventivă.
Majoritatea celor născu
ți pe 1 sunt ambițioși, competitivi, apți să-și croiască un drum în viață și dornici să atingă succesul. Nu le place să li se dicteze ce trebuie să facă și au oroare de rutină. Curajoși, loiali și ușor idealiști, au nevoie de un scop, o provocare, un țel. Dețin darul minunat de a-i motiva pe ceilalți.

Defecte: Grabă, încăpă
țânare, gust pentru risc, agresivitate, individualism și tendința de forța nota când lucrurile nu evoluează în direcția sau în ritmul dorit.

Dragoste: Pasiona
ți și inclinați către extreme. Se aprind rapid, sunt predispuși la iubiri fulgerătoare, le place să cucerească. Au magnetism și o sexualitate plină de forță.

2. Cooperan
ții
Personalitate: Pașnici și prietenoși, cei născuți pe 2 depind mult de anturaj și de mediu. Sunt sensibili, afectuoși și au nevoie de atenție.
Caută armonia
și siguranța. Diplomația e o calitate de bază. Sunt buni mediatori și colaboratori. Au intuiții excelente și abilități psihologice.
Iubesc frumosul, au gusturi rafinate
și adesea au talente artistice.
Aten
ți la detaliu și perseverenți, le este mai la îndemană să definitiveze un proiect decât să-l inițieze. Nu le place să iasă în față, preferând planul secund.

Defecte: Timiditate, neîncredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsă de combativitate, pesimism
și inclinația de a accepta prea multe compromisuri.

Dragoste: Sunt romantici, tandri
și foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonări succesive, sunt profunde, liniștite și discrete.

3. Imaginativii
Personalitate: Inspira
ți, plini de vitalitate, sociabili, veseli și
entuzia
ști, cei născuți pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalți emoțiile, mai ales în dragoste și în artă. Au charismă, grație, strălucire. Sunt imaginativi, au simțul culorii, scenei, micului și marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurcă minunat în negocieri și vânzari. Inteligența ascuțită și spontană e dublată de o mare sete de cunoaștere.

Defecte: Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerăbdare
și tendința de a risipi, de a trăi mai scump decât le îngăduie veniturile.

Dragoste: Reac
ționează viu la stimulii erotici, sunt afectuoși, atrăgători și foarte căutați de sexul opus. Se poate să umble din floare-n floare până întâlnesc partenerul potrivit, dar, când îl întâlnesc, îi sunt foarte devotați.
4. Con
știincioșii
Personalitate: Disciplina
ți și responsabili, cei născuți pe 4 își iau sarcinile în serios, atât în profesie, cât și în viața particulară. Sunt oameni cu principii, cu simț moral. Iubesc munca, dau dovadă de metodă, disciplină și precizie... Foarte realiști, trebuie mai întâi să vadă ca să creadă, vor situații clare și construiesc doar pe teren verificat și solid. Sunt rezervați și mândri (dar nu aroganți), însă au înțelegere pentru ceilalți, cărora le inspiră încredere.

Defecte: Rigiditate, încordare, scepticism, încăpă
țânare și pornirea de a-și reprima emoțiile, ceea ce poate antrena o serie de frustrări.

Dragoste: Nu agreează efuziunile amoroase, sunt pruden
ți și nu își dăruiesc inima prea ușor. Chiar dacă par mai reci, leagă relații temeinice, sunt fideli și își prețuiesc partenerul de viață.

5. Iste
ții

Personalitate: Inteligenți, inventivi și foarte curioși, cei
nascu
ți pe 5 știu totul despre orice sau măcar câte un pic din toate și au marele talent de a găsi rapid soluții la orice problemă. Mereu în căutarea noului, sunt adaptabili, progresiști și deschiși către schimbări. Le place să călătorească, să cunoască fețe noi, să comunice, să socializeze. Iubesc libertatea, nu suportă restricțiile și caută mereu provocările, mai ales pe cele de natură intelectuală.

Defecte: Nelini
ște, nerăbdare, impulsivitate, încăpățânare și înclinația către excese (mâncare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sănătății.

Dragoste: Au o mare putere de seduc
ție, de care însă nu sunt întotdeauna conștienți, mai ales în prima tinerețe. Romantici și pasionali, au nevoie de un partener cu care să rezoneze mental și spiritual.

6. Famili
știi
Personalitate: În
țelegători, sociabili și generoși, cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora, în special a familiei. Vor urmări calea de mijloc, armonia. Sunt corecți, de încredere și sar în ajutorul semenilor. Știu să-i îngrijească, să-i trateze, să-i aline, și încurajeze. Au virtuți medicale sau terapeutice. Au simț estetic, imaginativ și artistic. Bunăstarea și liniștea căminului rămân însă țelurile lor majore.

Defecte: Sunt oscilan
ți, au inerție, sentimente extreme și vulnerabile, credulitate, slăbiciune în fața rugăminților, laudelor și lingușelilor.

Dragoste: Au sentimente puternice
și sunt foarte tandri. Pot avea mai multe relații, dar, când găsesc omul potrivit, își găsesc tihna și echilibrul.
Știu să-și facă partenerul fericit...

7. Intelep
ții
Personalitate: Capabili de o percepție profundă și analitică, cei născuți pe 7 sunt înclinați spre cultură, spiritualitate, filozofie, știință și tehnică. Îi atrag misterele, lucrurile oculte. Dispun de vaste facultăți mentale, au spirit de observație și o intuiție deosebit de dezvoltată.
Preferă să lucreze singuri
și duc la bun sfârșit ceea ce încep.
Introverti
ți, meditativi și uneori enigmatici, au totuși un caracter puternic și plin de curaj.

Defecte: Egocentrism, obstina
ție, orgoliu și faptul că-și exteriorizează greu sentimentele, ceea ce le poate aduce neajunsuri relaționale.

Dragoste: Î
și trăiesc intens emoțiile, dar nu le dau frâu liber, și îi consideră pe cei care o fac drept labili sau imaturi. Distanți, exigenți, critici și crispați, își reduc singuri șansele de fericire afectivă.


8. Businessmenii
Personalitate: Având o personalitate de anvergură, ambi
țioasă și plină de forță, cei născuți pe data de 8 detestă mediocritatea. Nu se tem de nimic, au inițiativă, talent organizatoric, putere de muncă, sunt competitivi și originali.
Î
și folosesc înzestrarea nativă pentru a porni pe cont propriu, pentru a făuri și dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase... Au simțul afacerilor și al banului. Asocierile le lasă adesea un gust amar.

Defecte: Tendin
țe dominatoare sau extremiste, nerăbdare, impulsivitate.
Șansele irosite, lipsa de scrupule, greșeala de a risca gratuit ceea ce au construit sau acumulat se răzbună, sau aduc eșecuri.

Dragoste: Pentru ei, pasiunea e la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se înflăcărează repede, se dăruiesc total, dar le trece repede. Magnetici
și fascinanți, cuceresc fără efort.

9. Ideali
știi
Personalitate: Dotați cu vederi largi, mărinimie și mult idealism, cei născuți pe 9 par să fie destinați unor cauze nobile. Sunt altruiști, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici și eficienți. Adesea, joacă un rol important în societate și se implica în acțiuni umanitare sau progresiste. Imaginația, inspirația și talentul îi împing frecvent spre
sfera artistică. Sunt un pic ciuda
ți, extravaganți, rebeli și
aventuro
și.

Defecte: Nelini
ște, reacții subite și neașteptate, idei fanteziste,
inconstan
ță, orgoliu, lipsă de tact.

Dragoste: Cei de sex opus îi găsesc seducători
și fascinanți. Cuceresc ușor, dar, romantici și visători fiind, uneori suferă deziluzii tocmai din cauza credulității și naivității. În ciuda firii lor contradictorii, își iubesc sincer familia și pot fi fideli. Au o relație specială cu copiii.

10. Ambi
țioșii
Personalitate: Având o mentalitate de învingători, cei născu
ți pe 10 sunt răzbătători și își croiesc drumul în viață fără să aibă nevoie de sprijin.
Sunt puternici, curajo
și, dinamici, siguri pe ei și foarte ambițioși. Au spirit de comandă, abilități strategice și manageriale, sunt inventivi... Răspund prompt la provocări.
În general, ajung oameni de succes, mai cu seamă când î
și stabilesc obiective precise și constructive. Prețuiesc prietenia și o cinstesc prin loialitate și devotament.

Defecte: Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendin
țe dominatoare, refractare la sfaturile venite de la ceilalți.

Dragoste: Au iubiri intense, sunt pasionali. Posedă o mare for
ță de atracție, iar faptul că sunt eleganți le sporește farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulați incontinuu, pentru că altfel se plictisesc.

11. Inspira
ții
Personalitate: Cei născu
ți pe 11 sunt dintre „cei aleși”... Se disting prin însușiri aparte: vocație, iluminare, inspirație, intuiție, imaginație, abnegație. Sunt niște idealiști cu un destin deseori special, călăuzit de puterea convingerilor și marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelație sau de chemarea unei misiuni. Au forță morală, sunt întelepți și diplomați. Le place studiul. Pot avea o percepție ascuțită, până la apariția unor manifestări parapsihice.

Defecte: Lipsă de realism, exaltare, excentricitate, arogan
ță, individualism.

Dragoste: Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile și tendința de a idealiza ființa iubită. Au nevoie de un partener de viață cu care să comunice spiritual, dar care să aibă în paralel ceva mai mult simț practic decât au ei.

12. Arti
știi
Personalitate: Fie că evoluează sau nu în domeniul artelor, cei născuți pe 12 au un simț dramatic dezvoltat și pun talent în ceea ce fac, chiar dacă e vorba doar de lucruri banale... Au o fire prietenoasă, le place să socializeze, să lucreze în colaborare. Sunt liantul grupului și sufletul petrecerilor. Îi măgulește să se afle în centrul atenției. Energici și dornici de schimbări, sunt mereu în mișcare, preocupați mereu de altceva.

Defecte: Stări de spirit schimbătoare, nervozitate, instabilitate,
dispersie, atribute care îi pot împiedica să-
și exploateze resursele.

Dragoste: Înclina
ți mai mult spre flirt decât spre ceva serios, arareori au legături stabile... Chiar și atunci când iubesc sincer, independența lor și dorința de a face doar ce îi taie capul, indiferent că partenerul este sau nu de acord, pot compromite relația.

13. Profesioni
știi
Personalitate: Uzând de calități precum simț practic, creativitate și disciplină, cei născuți pe13 au darul de a ști să îmbine frumosul cu durabilul și funcționalul. Sunt oameni realiști, logici, organizați, meticuloși și de încredere, care pun preț pe muncă, familie și tradiție.
Profesia e de bază pentru ei, dar este esen
țial să le placă ceea ce fac.
Se poate să-
și schimbe ocupația până își găsesc vocația, dar când o găsesc, fac o artă din meserie. Sunt, în general, serioși, vorbesc puțin, sincer și cu miez.

Defecte: Rigiditate, încăpățânare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunități. Le trebuie mai multă deschidere.

Dragoste: Au sentimente profunde și statornice. Prudenți, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sunt prea expansivi în dragoste, au un farmec special.

14. Jucătorii
Personalitate: Curioși, independenți și adaptabili, cei născuți pe 14 au nevoie de informație, provocări și schimbare. Sunt curajoși, riscă deseori și cred în steaua lor norocoasă, având o fire de jucător.. Inteligenți, ingenioși, practici și creativi, găsesc rapid soluții la orice și sunt talentați în multe domenii. Dacă își consacră aptitudinile unei cariere pe placul lor, dacă fac apel la voința și realismul cu care sunt dotați, pot munci foarte mult și pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi în van...

Defecte: Impulsivitate, lipsă de echilibru, inclina
ție către dependențe (alcool, tutun, mâncare, medicamente, droguri, jocuri).

Dragoste: Fermecători
și plini de temperament, nu duc lipsă de oferte.
Totu
și, preferă să aleagă, nu să fie aleși. Au o viață sentimentală bogată și adesea destul de furtunoasă.

15. Creativii
Personalitate: Pentru cei născu
ți pe 15 familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totuși, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-și exersa talentele și funcțiile mentale, de a dovedi că pot funcționa independent, fără sprijinul altora, de a se pune în slujba unei cauze sau a unei activități caritabile. Sunt sensibili și generoși, au talent pentru arte și deprind ușor limbile străine. Sunt curioși, dornici să călătorească și să învețe lucruri noi.

Defecte: Neîncredere, timiditate, sensibilitate exagerată, mai ales la critici sau la lipsa de aten
ție a celorlalți.

Dragoste: Sentimentali, visători
și senzuali, sunt însetați de dragoste.
Uneori tind să-
și facă iluzii, să se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, învață să își gestioneze mult mai bine enorma afectivitate..

16. Spiritualii
Personalitate: Intuitivi, inteligen
ți, analitici și profunzi, sunt aplecați spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, interesați de cultură, filozofie, religie, etică, psihologie, legislație, ezoterism. Chiar dacă lumea spiritului predomină, împlinirea vine doar dacă au o familie și o bună integrare socială. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenți specialiști sau experți foarte apreciați.

Defecte: Dogmatism, suficien
ță, vanitate, spirit de contradicție, spirit critic.

Dragoste: Au sentimente adânci, dar nu și le exteriorizează ușor. Adesea, se îndrăgostesc de persoane diferite de ei ca temperament, vârstă, preocupari etc. Când decid să-și întemeieze o familie, aleg parteneri stabili, de încredere.

17. Managerii
Personalitate: Ambitio
și, plini de energie și cu o viziune largă și sintetică, au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenți organizatori, manageri și promotori. Au o minte iute, progresistă, cuprinzătoare. Proiectele lor sunt ample și îndrăznețe, mijloacele de împlinire sunt originale, ingenioase și eficiente. Pot să facă bani, uneori chiar foarte mulți, dar nu banul este scopul, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Pot avea în paralel și preocupari spirituale.

Defecte: Spirit autoritar, impulsivitate, sim
ț al posesiunii, lipsa de scrupule, obsesia controlului și a puterii.

Dragoste: Personalitatea lor radiantă și plină de forță atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense; adesea, trebuie să facă o alegere importantă în viața lor sentimentală.

18. Finali
știi
Personalitate: Capabili, cu caracter puternic, curajoși și hotărâți, cei născuți pe 18 împlinesc aproape mereu ce-și pun în minte. Sunt independenți, înflăcărați și idealiști, dar nu până într-atat încât să piardă contactul cu realitatea. Au un acut simț al afacerilor și al banului, pot să administreze firme mari și prospere. Au succes mai ales în comerț și servicii. Pot să fie fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar și politic!

Defecte: Încăpă
țânare, despotism, dificultatea de a înțelege și a ierta; de evitat gândurile de răzbunare, care se pot întoarce împotriva lor.

Dragoste: Au sentimente pasionale, arzătoare, pe care nu se tem să
și le exprime, ba chiar să le însoțească de gesturi impresionante, dramatice.
Chiar dacă nu sunt exemplu de fidelitate, î
și respectă și ocrotesc familia.

19. Hotărâ
ții
Personalitate: Hotărâ
ți și mari iubitori de libertate, cei născuți pe 19 nu fac decât ce doresc ei. Sunt ambițioși și mânați de imboldul de a reuși, de a câștiga putere, de a ajunge să fie recunoscuți și respectați. Organizați și eficienți, ajung să fie piloni de rezistență ai sectorului în care activează. Au aspirații nobile, sunt intuitivi și înzestrați cu imaginație și talent. Iubesc noul și schimbul de idei. Năvalnici, își controlează emoțiile cu destulă abilitate.

Defecte: Nelini
ște, stări de spirit schimbatoare, orgoliu, infatuare, impresia că sunt superiori celorlalți.

Dragoste: Au o sexualitate puternică
și mult farmec... Iubesc cu pasiune, însă nu le place să-și etaleze sentimentele în public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.

20. Sensibilii
Personalitate: Foarte sensibili la mediu, cei născuti pe 20 î
și acordează emoțiile la acesta. Aspiră la armonie, frumusețe și afecțiune. Deși par liniștiți și retrași, au cultul prieteniei și sunt făcuți să traiască în cuplu. Sunt foarte buni colaboratori, asociați sau consultanți, aportul lor este deosebit de prețios, dar nu le place să iasă în față. Au o gândire profundă, analitică și imaginativă, serioasă; sunt atenți la detalii.

Defecte: Reticen
ța, lipsa de încredere în propriile forțe. Incapacitatea de a refuza îi face ușor de exploatat.

Dragoste: Pot dărui mult, dar cer mult în schimb. Au nevoie de iubire
și căldură, atingeri tandre și vorbe dulci... Sunt parteneri fideli, înțelegători și diplomați.

21. Sociabilii
Personalitate: Comunicativi
și foarte deschiși către ceilalți, cei născuți pe 21 au un talent social înnăscut. Dețin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli pe oameni. Se remarcă la petreceri sau alte mondenități. Sunt plini de vitalitate, iuți la minte, talentați. Au putere de convingere, sunt extrem de dotați pentru intermedieri și vânzări.
Provocarea, pentru ei, este canalizarea aptitudinilor către scopuri precise
și perseverența în atingerea lor.

Defecte: Instabilitate, lipsă de disciplină, superficialitate, tendin
ța de a se risipi în mai multe direcții fără să finalizeze.

Dragoste: Sclipitori
și plini de farmec, nu întâmpină nici o dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține... Le trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil...

22. Plutocra
ții
Personalitate: Dispun de forță, stăpânire de sine, o mare ambiție și au spirit de anvergură. Au un caracter puternic, simț practic, creativitate, inițiativă, talent de lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți.
Ac
țiunile lor se îndreaptă către afaceri de mare întindere, imperii financiare, putere politică, faimă. Orientarea spre material predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocrației. Destinul lor e măreț, promițător, dar poate fi și dificil.

Defecte: Înfumurare, lipsă de scrupule, inflexibilitate, nesiguran
ță, lăcomie, tendințe acaparatoare și manipulative.

Dragoste: Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detestă.
Caută un partener din acela
și aluat, cu aceleași ambiții - de preferat, care provine dintr-o clasă socială de vârf.

23. Spontanii
Personalitate: Inteligen
ți, flexibili, agili și ingenioși, cei născuți pe 23 au o mare capacitate de adaptare. Reacționează spontan, rapid și adecvat. Pentru ei, viața este o aventură, în care pot experimenta mereu ceva nou și incitant. Socializează ușor și au darul comunicării.
Imaginativi
și perspicace, au talente diverse și interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipsește șansa.

Defecte: Inconstan
ță, nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinații către dependențe (mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri).

Dragoste: Sunt afectuo
și și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe relații, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Își doresc totuși un echilibru afectiv, așa că până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă și stabilă.

24. Prieteno
șii
Personalitate: Mărinimoși, săritori și gata să răspundă prompt la solicitări, cei născuți pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiaților este sfânt și sunt gata să facă sacrificii pentru a păstra bunele relații. Pe umărul lor fidel și devotat poți să te sprijini sau să plângi. Altfel, sunt persoane casnice și responsabile, dar care au adesea, grație sensibilității, veleități artistice, mai ales dramatice sau actoricești.

Defecte: Prea mare sensibilitate, emotivitate, indulgen
ță exagerată, de care alții pot încerca să abuzeze; indolență.

Dragoste: Sunt romantici, au emo
ții puternice, le place să-și arate dragostea. Au o enormă nevoie de afecțiune. Sunt plăcuți de sexul opus și pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiți de partenerii lor.

25. Intelectualii
Personalitate: Posesori ai unei judecă
ți logice și pătrunzătoare, cei născuți pe 25 strălucesc prin facultățile intelectuale și prin dorința de studiu, de instruire. Le place să afle, să cerceteze, să investigheze și trebuie încurajați de mici în aceasta direcție, fiindcă este păcat ca înzestrarea lor să nu fie folosită. Au o intuiție excelentă, pe care trebuie să se obișnuiască să o asculte. Firi care nu suportă restricțiile și care preferă sa lucreze independent, în liniște, retrași.

Defecte: Răceală, arogan
ță, atitudine de superioritate, spirit critic, melancolie.

Dragoste: Sensibilitatea lor afectivă este mare, dar se feresc să lase să se vadă acest lucru. Sunt reținuți, nu își comunică emoțiile și reușesc anevoie să lege ori să mențină o relație. Au putere de atracție, dar sunt greu de înțeles.

26. Afaceri
știi
Personalitate: Energici, eficienți și ambițioși, cei născuți pe 26 au stofă de afaceriști. Sunt buni organizatori, inteligenți, realiști, cu viziune de ansamblu și putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hățișul finanțelor. Managementul lor este diplomatic și cooperant. Relațiile sociale și familia contează pentru ei cel puțin la fel de mult cât cariera. Își găsesc siguranța când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Defecte: Tendin
ța de a se atașa excesiv de lucruri și oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpățânare.

Dragoste: Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să
și le
stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum să echilibreze setea de absolut cu compromisul necesar men
ținerii cuplului, de care au atâta nevoie.


27. Organizatorii
Personalitate: Deschi
și la minte, dinamici, entuziaști și idealiști, au darul de a-i inspira și organiza pe ceilalți. Sunt autoritari fără să fie duri. Au talente multiple. Îi întâlnim des în mediul cultural, științific, politic, artistic. Sunt performanți în comunicare, relaționează ușor, iubesc călătoriile. Au simț social. Cu cât fac mai mult pentru ceilalți, cu atât vor primi mai mult în schimb.

Defecte: Exigen
ță, tendința de a dezvolta atașamente nocive; au adesea senzația că nu au primit ce merită.

Dragoste: Fascinează prin
ținută și charismă. Sunt romantici și își exprimă simțămintele cu patos, uneori puțin cam prea dramatic. Poartă inconștient în minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap în calea împlinirii afective.

28. Asocia
ții
Personalitate: Plini de inițiativă și mânați de dorința de a se impune, cei născuți pe 28 au stofă de lider, dar au mai mare succes în asociere decât singuri. Au o fire puternică, dar contradictorie. Cooperanți și totodată independenți, se simt în largul lor când au libertate de mișcare, însă au nevoie de încurajări pentru a reuși. Sunt, prin excelență, niște inițiatori și le trebuie cineva care să finalizeze ceea ce ei încep. Buni strategi, au o minte analitică, novatoare și lucidă, care vede bine în perspectivă.

Defecte: Încăpă
țânare, rigiditate, iritabilitate, agresivitate, inclinație spre risc.

Dragoste: Pasionali, plini de erotism și magnetism sexual. Însetați de iubire, dar rareori au răbdare să construiască o relație stabilă. Destin amoros frământat.

29. Vizionarii
Personalitate: Personaje cu totul speciale, cei născu
ți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun. Sunt niște vizionari. Detestă banalitatea, au țeluri înalte și proiecte ambițioase. Pot face multe lucruri în viață, dar le trebuie mereu hrană pentru spirit (cultură, religie, filozofie, știință). Se disting mereu prin ceva și au mare nevoie de atenție. Adesea, spre 30-35 ani , întâmpină frustrări sau provocări.

Defecte: Perioadele de exaltare alternează cu cele de deprimare
și anxietate; sunt influențabili și imprudenți.

Dragoste: Au mult sex appeal, emo
ții năvalnice și nevoi afective uriașe.
Dar rela
ția de cuplu e o zonă fragilă, în care nu fac cele mai fericite alegeri. Îndoieli, decepții, neîmpliniri.

30. Creativii
Personalitate: Dărui
ți cu sensibilitate, dragoste pentru frumos și o doză neobișnuită de creativitate, cei născuți pe 30 au un suflet de artist.
Caută armonia, sunt inspira
ți, au talent și îl manifestă, dacă nu prin profesie, cel puțin ca hobby. Sunt simpatici, entuziaști, prietenoși, au darul vorbirii și multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-și focalizeze energiile pentru a-și exploata potențialul.

Defecte: Dezordine, lipsă de consecven
ță, superficialitate, stări de spirit schimbătoare, încăpățânare.

Dragoste: Fermecători, seducători, tandri
și iubitori, cuceresc fără efort.
Totu
și, au tendința de a-și controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător...

31. Făurarii
Personalitate: Harnici, pricepu
ți, practici, responsabili și atenți la detaliu, cei născuți pe 31 sunt niște maeștri făurari. Tot ce iese din mâna lor este temeinic, frumos și funcțional. Sunt disciplinați, perseverenți și organizați. Au o minte clară, lucidă, învață ușor, reușesc și în activitățile de natură intelectuală. Sunt oameni cu principii, care pun preț pe familie, tradiție, muncă.

Defecte: Rigiditate, încăpă
țânare, intransigență, avariție, orgoliu.
Dragoste: Au sentimente profunde, pe care le exteriorizează doar atunci când sunt siguri că nu vor fi respin
și. Nu se lasă duși de valul pasiunii, iar iubirea lor se instalează progresiv, în timp. Sunt loiali partenerului și familiei.

Un comentariu: